Tuesday, January 29, 2013

Good Bye Australia!

malam terakhir dibumi Australia, selepas 2 tahun, akhirnya balik lah ke pangkal jalan! hehe

Alhamdulillah, semuanya selesai disini, dan balik mencari kerja, Di Sydney masih hujan non stop since semalam, dan agak sukar nak berjalan. Pastinya, lepas ni, saya akan rindu lah Ausie ini, especially, Tasmania or kampung Launnie!!!

if orang tanya dari mana or study mana, kalau cakap launnie je, terus diorang cakap kampung, bosan, nature, jauh, ada apa situ?, hulu dan macam-macam lagi lah. Semua dengar cerita dari orang lain kot. hahah. Tassie best kot!!!

ok, terima kasih untuk 2 tahun yang indah di tassie!!



Gambar semua diambil masa 1st week di Tassie, pergi kutip berry liar, jalan kaki jauh giler! dan mendaki gorge dan lepas tu dah tak buat dah! yer! semua ini pastinya akan dirindui!








malin purple:yer, ini blog lelaki, hehe
kakyan:esok balik Shah alam, hehe


6 comments:

umiyumi said...

Salam Zul,
tumpang sedih juga Zul dah nak balik. Rindu jugak dengan kampung Launnie yang tak pernah sunyi sebelum ni dgn cerita fishing dan makan2 kat "Malaysia Hall".
Apa pun semoga selamat berangkat pulang.. kali ni misi dah berjaya menggenggam segulung ijazah.

p/s: Pasni bila nak honeymoon bole bawa bini melawat kampung Launnie kan hehehe

anna hashim said...

saya pembaca belog awak..huhuuh lepasni da xde gambar2 yg lawa, pemandangan yg cantik2 yg xde kt malaysia..huhuuhuhuhuhu

norhidana miswan said...

kenangan yg manis sgt dlm lipatan hidup yek, ni dh sampai malaysia lum nih?

m.u.l.a.n said...

takpe... ada masa ketika insyA nanti ke sana lagi..

Zulfadly said...

kakummi:hehe, IAllah kak ummi
anna:thx,
kak hidana:dah sampai, hehe
kakmulan:amin, IAllah

ishamizu said...

Semua akn jd kenangan terindah..ada rezeki boleh Pali dtg lg..;)