Thursday, April 25, 2013

KEtam dan kerja

belajar banyak benda
banyak benda belajar
walaupun banyak tak tahu
tapi itu semua kena belajar

bila dah jadi ketua
kena lah buat kejer betul-betul
walaupun masih hijau
jangan malu tanya
tapi pada masa yang sama
janganlah nampak bodoh sanagt

hahaha, ramai kata keje ni bosan! memang pon!, dah nama pon kejer, tapi kalau environment best, ada facilities yng best, sure akan jadi best, kalau sebaliknya, memang lah tak best!

bila ada yang 'memandang' memandang 24 jam, memang lah tak patut!

bila si ketua seperti ketam mengajar anaknya berjalan, memang lah susah begitu
bila ketua tidak percaya ketam lain, tapi ketam sendiri lebih dipercayai,
baiklah ambil ketam sendiri buat semua je,
hahah! ok!

rindu nak memancing di kala bosan, kat msia lain feelnya dan air kopi $1!!!!!!!!!!!!!


IKLAN:pada sesiapa nak order perfume or jam ke, sila email ke mdzulfadly@y7mail.com, saya nak ambil stok sabtu ni, order je dulu, bayar nanti cukup bulan, sebab minggu depan dah PRU, takut x sempat ambil,

cc: kak hidana, hehehe



2 comments:

ishamizu said...

Hmm mendalam maksudnya hihi

norhidana miswan said...

ehehehe comei pe nengok ketam jln...
biasalah tu dik,bkn semua bos betul, kadang bos pun ramai yg tak tau bt keje tau bg arahan je...

time2 akak nk meng oder pefum awak, time tu lah fb kt opis kene block... tensen